Zomercursussen in Frankrijk

Zangweken in de Dordogne; 29 juli-5 augustus en 5-12 augustus 2017

Een week samen zingen en toewerken naar een mooi concert. Het ochtendprogramma is gericht op koorvorming en het verfijnen van het repertoire. De noten worden thuis voorbereid met behulp van partituur, voorbereidende repetities en Midi-files. 's Middags is er tijd om naar eigen behoefte in te vullen. Aan het eind van de middag wordt er weer gerepeteerd waarna het eten klaar is. Klik onder aan de pagina voor meer informatie over beide weken.

De weken worden geleid door Evert van Malkenhorst, die plezier in zingen op een enthousiaste wijze weet te combineren met het streven naar kwaliteit. Ook is er tijd gereserveerd voor persoonlijke begeleiding. Dit kan zijn een solo of duet, maar ook een stuk uit het koorrepertoire dat maar niet wil vlotten.

Lekker eten
Het eten wordt voor ons verzorgd en er komen heerlijke franse gerechten op tafel. Afwassen doen we zelf; DE manier om elkaar wat beter te leren kennen en je favoriete liedje nog een keer extra te zingen.

Lekker buiten
De weken vinden plaats in Larret, een gehucht in de noordelijke Dordogne, ook wel de 'Perigord-Vert' genoemd. Je kunt hier heerlijk wandelen, zwemmen en kanovaren. Een rustiek plaatsje, een kasteel of een pre-historische grot bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden. Of gewoon lekker lui in het gras, in of uit de zon, met een goed boek. Zwemmen kan in een prachtig meer in de buurt.

Dagindeling
08.30 uur: Ontbijt
09.45 uur: Koorvorming en repetitie
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Siesta
16.00 uur: Werken aan een solo of duet (facultatief)
18.00 uur: Repetitie
20.00 uur: Diner

Voor informatie over de accommodatie zie www.createrre.nl